website_Tcode

T-code webshop voor woondeco en cadeaus

website_Tcode
port_client

T-code woondeco & cadeaus

port_place

Nieuwkoop

T-code webshop voor woondeco en cadeaus

T-code is een nieuwe webshop in Nederland. Ze veroveren Nederland met hun unieke woondecoratie en cadeaus. Zo kan je bij T-code unieke kraamcadeaus bestellen voor jongens babies, meisjes babies en zelfs voor tweelingen!

T-code woondeco

Ook maken ze unieke woondecoratie. Wat te denken van de prachtige handgemaakte mandala’s. Maar ook de fraaie schilderijen mogen er zijn. De webshop is nu al een succes. Steeds worden er artikelen toegevoegd. Wij volgen T-code in ieder geval op Facebook en Pinterest.

Huisstijl T-code

Flash3000 Productions werd benaderd door T-code voor het maken van een passende huisstijl. Er werd een mooi logo gemaakt, waarbij de T van T-code extra in het oog springt. Als tweede kleur werd goud genomen, wat het logo een professioneel en robuust karakter geeft.

Webshop T-code

Ook de webshop mocht Flash3000 Productions ontwerpen en technisch realiseren. De artikelen kregen een prominente plaats op de homepage. Zodra er met de muis over een artikel heen gegaan wordt, komt het plaatje naar de voorgrond en krijgt de bezoeker gelijk verschillende mogelijkheden. Zo kan er meer informatie van het artikel bekeken worden of kan het artikel op de verlanglijst gezet worden. Ook kan het artikel worden vergeleken met andere artikelen.

De klant staat centraal bij T-code

De website voor woondeco en cadeaus t-code.nl is gebruikersvriendelijk opgezet. De bezoeker komt snel bij de gewenste informatie. Op de contact pagina zijn er diverse mogelijkheden om contact op te nemen met T-code. Er is zelfs een chatservice beschikbaar. Ook kan de bezoeker met zijn wensen maatwerk laten maken bij T-code.