Mitigeren-van-onvoorziene-pensioenlasten-op-de-balans-DÆMS-pensioenstrategen

Professionele site voor pensioen-strategen

DAEMS pensioenstrategen
port_client

DÆMS Pensioenstrategen

port_place

Amsterdam

Professionele site voor pensioen-strategen

DÆMS Pensioenstrategen adviseert grote en middelgrote bedrijven en instellingen al 40 jaar over pensioenstrategieën en arbeidsvoorwaarden. De expertises van DÆMS ligt op het gebied van consultancy, compliance & management.

De website van DÆMS Pensioenstrategen

Voor een bedrijf als DÆMS Pensioenstrategen is het belangrijk om een goede website te hebben. De website is immers als een visitekaartje, de eerste indruk van het bedrijf. De oude website van DÆMS zag er niet representatief uit. DÆMS had via een partner gehoord van het goede werk van Flash3000 Productions.
We werden gevraagd om een website te maken, die past bij het imago van DÆMS.  Er werd een mooie, representatieve website gemaakt, die past bij de statuur van deze grote speler in de pensioenadvisering. Op de website worden zwart en een aantal grijstinten gebruikt met als steunkleur het rood wat terugkomt in het logo van DÆMS pensioenstrategen.

Op de website staan de diverse expertises op consultancy en compliance & management gebied overzichtelijk weergegeven. Ook worden een aantal praktijkcases belicht, zodat de  bezoeker een goed idee krijgt van de voordelen die met DÆMS als partner, behaald kunnen worden.
Daaronder worden een aantal referenties weergegeven van klanten die reeds zaken doen met DÆMS. Ook worden een aantal bestaande klanten middels hun logo’s op de site weergegeven.
Aan de onderkant van de site in het voetgedeelte staan een aantal logo’s van (overkoepelende) branche-organisatie, waar DÆMS bij aangesloten is. Deze dienen samen met de referenties ook om extra vertrouwen naar de bezoeker uit te stralen.