Praktijk Angels Touch

Praktijk voor spirituele begeleiding en lichamelijke ontspanning online

Praktijk Angels Touch
port_client

Praktijk Angels Touch

port_place

Nieuwkoop

Praktijk voor spirituele begeleiding en lichamelijke ontspanning online

Praktijk Angels Touch richt zich met een aantal workshops en cursussen op de spirituele ontwikkeling van individuen. Reiki en meditatie zijn op dit moment hot en daar speelt de praktijk goed op in. Er er is aanbod voor beginners, maar ook voor de gevordere sprituele beoefenaar.

Ook voor lichamelijke ontspanning bent u bij Angels Touch aan het juiste adres. Met diverse massages, waaronder een hotstone massage ontspant u lichaam en geest.

Angels Touch is ook regelmatig op beurzen te vinden.

Het logo van Praktijk Angels Touch

Praktijk Angels Touch bezat reeds een zelfgemaakt logo, wat aan vervanging toe was. Flash3000 Productions werd gevraagd om een nieuw moderner logo te maken, wat goed bij de activiteiten van het bedrijf. Er werd een prachtig nieuw logo ontwikkeld. De sierlijke letters geven het logo een speels, ruimtelijk uiterlijk. De vleugels achter het logo benadrukken het spirituele karakter van Angels Touch. Wilt u ook een logo laten maken, klik dan hier.

De website van Praktijk Angels Touch

Flash3000 Productions werd gevraagd om een passende website te maken. De website moest een duidelijk overzicht geven van alle workshops, cursussen en behandelingen. Het geheel moest niet te zweverig worden en de voordelen voor de klant benadrukken.

We ontworpen een brede website met veel frisse zachte kleuren. De diverse activiteiten van de praktijk werden ruim opgezet met veel visuele prikkels en duidelijke koppen en teksten. Steeds weer wordt er in de tekst een teaser gegeven, waarmee de bezoeker zelf kan bepalen of er doorgeklikt wordt.
Angels Touch kan in het CMS (Content Management Systeem) zelf bepalen welke workshops, cursussen en behandelingen op de homepage verschijnen en welke op de achterliggende pagina’s getoond worden.
Hetzelfde geldt voor de agenda, waar steeds op volgorde van datum de aankomende cursussen en workshops getoond worden.

Angels Touch is ook zeer actief op Facebook en post dagelijks een nieuw bericht. Dit bericht is ook op de website te zien en wisselt automatisch mee met het bericht op Facebook.