logo_kunst-sier-smederij

Kunst en siersmederij

Kunst en siersmederij

De Kunstsiersmederij heeft een uitgebreide collectie kunst- en gebruiksvoorwerpen ontworpen en vorm gegeven. Alle objecten worden met de hand vervaardigd. Een unieke combinatie van oud ambacht met slimme moderne oplossingen.

De Kunstsiersmederij is ook bekend van het merk HandyFerro – unieke smeedijzeren sierhekwerken & meubels. De originele sierhekwerken zijn Europees Gepatenteerd en eenvoudig in elkaar te zetten. De moderne technologie van HandyFerro maakt het bovendien mogelijk om het ambacht goedkoper aan te bieden zonder dat het zijn unieke karakter verliest.

De website van Kunstsiersmederij en HandyFerro.

De Kunstsiersmederij had al een bestaande website, maar was helemaal niet tevreden over de service van de toenmalige partij die de website bij hield. Voor iedere kleine aanpassing moest De Kunstsiersmederij de hoofdprijs betalen, ja, zelfs voor een telefoongesprek van een minuut werd gelijk een minimumtarief gerekend. We herkennen dit en horen dit soort verhalen bij verschillende aanbieders in de regio. Flash3000 Productions noemt dat geen commitment. Wij gaan voor een langdurige samenwerking, waarbij we begrijpen dat de klant soms met vragen zit.

In overleg werd een mooie website ontworpen, waar veel plaats is voor foto’s en projecten. Foto’s zeggen meer dan woorden. Bovenaan de website onder het menu staat een brede slider, waarin de bezoeker gelijk een goed idee krijgt, wat de Kunstsiersmederij voor objecten maakt. Daaronder kan de keuze gemaakt worden naar een specifiek onderdeel; Smeedwerk, Hekwerk, Interieur en HandyFerro. Om de bezoeker een kijkje in de keuken te gunnen is een video van het productieproces van HandyFerro toegevoegd.
Daaronder staan de meest recente projecten en de laatste nieuwsitems.

Promotiemateriaal

De Kunstsiersmederij had diverse promotiematerialen nodig voor beurzen en andere promotie-activiteiten. Ze wisten dat Flash3000 Productions ook sterk in grafisch ontwerp is. Daarom mochten we naast de visitekaartjes ook  een groot spandoek voor op de beurs ontwerpen.

Spandoek_Handy-Ferro

Heeft u ook promotiemateriaal nodig? Van huisstijl, flyers, complete catalogi tot beursstands, autobestikkering en spandoeken. Neem contact met ons op of bel ons direct op 0172 534564. Wij staan voor u klaar.