Koeleman-Bouw-website-gemaakt-door-Flash3000-Productions

Koeleman Bouw bouwt stevig verder met solide website

koeleman bouw
port_client

Koeleman Bouw

port_place

Zevenhoven

Koeleman Bouw bouwt stevig verder met solide website

Koeleman Bouw is al meer dan 100 jaar een begrip in het Groene Hart van Nederland. Vele huizen in de Randstad zijn nieuw gebouwd, aangebouwd of verbouwd door de vaklieden van Koeleman Bouw. Door de constante hoge kwaliteit is er door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd en weten zowel particulieren als bedrijven Koeleman Bouw veelvuldig te vinden.

De website van Koeleman Bouw

De website van Koeleman Bouw was gedateerd. Koeleman Bouw vond het de hoogste tijd om de huidige website aan te passen naar een moderne actuele website. Flash3000 Productions werd benaderd. Na overleg waarbij we met diverse handige oplossingen kwamen is sprekend ontwerp van de nieuwe website gemaakt. Koeleman Bouw wilde een prominente plek voor alle projecten. Met de nodige informatie, maar voornamelijk ook beeldmateriaal, zodat de bezoeker van de website een goed overzicht krijgt van alle bouwmogelijkheden die Koeleman Bouw gerealiseerd heeft.
Het ontwerp werd omgezet in een website die snel wordt geladen, zodat de bezoeker niet hoeft te wachten na iedere klik. Koeleman Bouw kan de website nu helemaal zelf bijhouden met het WordPress systeem wat achter de website is geplaatst door Flash3000 Productions.