ringen

Juwelier en goudsmid smeedt nieuwe online plannen

edelsmederij bergsma
port_client

Edelsmederij Bergsma

port_place

Amsterdam

Juwelier en goudsmid smeedt nieuwe online plannen

Jos Bergsma is een gerenommeerd edelsmid en juwelier uit Amsterdam met een knusse winkel in  Oud-Zuid. Zijn klanten weten hem te vinden voor het het repareren van een horloge, het inkopen van goud of speciale wensen voor jubilea. Hij is een begrip in de buurt.

Website van Jos Bergsma Edelsmederij Juwelier Amsterdam

Een volgende logische stap was de online zichtbaarheid. Op aanraden van een vriend werd Flash3000 Productions benaderd, omdat die vriend ook al goede ervaringen met Flash3000 Productions had. Jos Bergsma wist goed wat hij wilde, alleen vond hij het moeilijk om dat naar een passende website te vertalen. Flash3000 Productions maakte voor Jos Bergsma een klinkend design, waarbij de ambachtelijkheid en kennis van deze edelsmid precies werd weergegeven.

Webshop Jos Bergsma Edelsmederij Juwelier Amsterdam

Ook mocht Flash3000 Productions voor Jos Bergsma een webshop toevoegen aan de website. Jos Bergsma wilde extra inkomsten genereren middels de online verkoop van horloges en sieraden. De bestaande afbeeldingen van de artikelen werden door Flash3000 Productions aangepast, zodat de foto’s de juiste maat en uitstraling voor de webshop kregen. Daarna legden wij aan Jos Bergsma uit hoe hij in de toekomst zelf zijn webshop kan bijhouden en uitbreiden.

Badge 35 jaar ervaring

Omdat Jos Bergsma inmiddels 35 jaar in het vak zit en dus 35 jaar ervaring heeft, moest er ook een badge ontworpen worden. Badges en icoontjes zijn een specialiteit van Flash3000 Productions. Er werd een fraaie badge gemaakt die inmiddels trots prijkt op de website van Jos Bergsma.