Volleybal vereniging Scarabee

Volleybal vereniging Scarabee online met nieuwe website

Volleybal vereniging Scarabee
port_client

Volleybal vereniging Scarabee

port_place

Ter Aar

Volleybal vereniging Scarabee online met nieuwe website

Er was bij Volleybal vereniging Scarabee in Ter Aar behoefte aan een nieuwe website, die volledig voldeed aan de hedendaagse eisen van het internet. De website moest op alle apparaten goed zichtbaar zijn. Alle content moest makkelijk aanpasbaar zijn en het ontwerp mocht ook onder handen genomen worden.

De website van Volleybal vereniging Scarabee

Flash3000 Productions werd gevraagd om deze make-over voor haar rekening te nemen. We maakten een fris design, waarbij de rood/zwarte kleuren van Scarabee centraal stonden. Door voor een lichtgekleurde achtergrond te kiezen en veel ruimte tussen de verschillende elementen te laten, is de website erg overzichtelijk geworden.

Er worden op de site veel foto’s en fotosliders gebruikt. Hierdoor kunnen de diverse evenementen en teams van de volleybal vereniging uit Ter Aar op een leuke en sfeervolle manier weergegeven worden.

Onderhoud website Scarabee Ter Aar

Scarabee kan haar website zelf aanpassen met een CMS (Content Management Systeem). Hiermee kunnen eenvoudig teksten, linkjes en plaatjes veranderd worden. Wil u uw website ook zelf kunnen aanpassen, neem dan contact met ons op. Wij geven u graag een demonstratie van de mogelijkheden.