TK Kunststofpuien

TK Kunststofpuien laat online alle mogelijkheden zien

TK Kunststofpuien
port_client

TK Kunststofpuien

port_place

Aalsmeer

TK Kunststofpuien laat online alle mogelijkheden zien

In Aalsmeer bij TK Kunststofpuien worden al sinds 1978 kunststof kozijnen en aanverwante artikelen gemaakt. In het magazijn staan hypermoderne machines, waarmee TK Kunststofpuien zeer nauwkeurig materialen kan verwerken. Door de jarenlange ervaring en zeer klantvriendelijke benadering heeft de groothandel in kunststoffen een grote tevreden klantenkring opgebouwd. Zowel onder particulieren als bedrijven.

De website van TK Kunststofpuien

Flash3000 Productions werd gevraagd om de producten van TK Kunststofpuien uit Aalsmeer zo duidelijk mogelijk op de website te laten zien. Naast een groot aantal plaatjes staat er ook veel uitleg op de verschillende pagina’s. In het produktenmenu aan de linkerkant van de website kan snel gevonden worden, naar welk artikel men op zoek is.

Zoekmachine optimalisatie

Extra aandacht is besteed aan het goed vindbaar maken van de website in Google. Op de voor TK Kunststofpuien belangrijke woorden of woordgroepen scoort de website hoog in de zoekresultaten. Iets wat erg belangrijk is in een competitieve branche als de kunststof kozijnen markt.