suusskin

Schoonheidssalon Suusskin online met nieuwe website

suusskin
port_client

Suusskin

port_web

suusskin.nl

port_place

Oosterhout

Schoonheidssalon Suusskin online met nieuwe website

Susanne Baltussen van Suusskin is al jaren een klant van Flash3000 Productions. Ze vond het tijd worden een nieuwe website en daarom vroeg ze ons om een nieuw design te maken, waarmee ze de komende jaren weer vooruit kon.

Suusskin is een all-round schoonheidssalon in Oosterhout, vlak bij Arnhem. Ze bieden hun klanten vele behandelingen met het merk BABOR, marktleider in de costmetica-branche. Ook huidverbetering en ontharing horen bij de diensten van Suusskin.

De website van Suusskin

De vormgeving van de website is gericht op het tonen van veel informatie en mooie foto’s. De elementen op de website zijn ruim opgezet, zodat de website ademt en alle informatie overzichtelijk is en gemakkelijk te lezen. Op de homepage staat bovenin een prominente fotoslider, waarin Suusskin lopende acties en producten, waar speciale aandacht aan gegeven moet worden, kan plaatsen. De behandelingen staan overzichtelijk op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. De prijslijsten zijn helder en laten aan duidelijkheid niets te wensen over.