elsovero

Elsovero sterk in leadgeneratie campagnes, nieuwsbrieven en banners

Elsovero sterk in leadgeneratie campagnes, nieuwsbrieven en banners

Voor Elsovero maakten we een mooie website. Elsovero wilde een website, waarop duidelijk werd wat het bedrijf doet, namelijk campagnes, nieuwsbrieven en banners maken voor leadgeneratie.

Leadgeneratie campagnes van Elsovero

Op de Elsovero website zijn de leadgeneratiecampagnes overzichtelijk op een pagina weergegeven. Ook op de tablet en de smartphone zijn de campagnes optimaal zichtbaar. De leadgeneratiecampagnes van Elsovero kenmerken zich door een frisse, creatieve insteek. De bezoeker wordt in de campagne geleidt naar het invulformulier. De incentive wordt duidelijk weergegeven. Elsovero maakt platte, heldere campagnes, maar ook creatieve spelletjes, die de bezoeker eerst moet maken, voordat ze naar de pagina geleidt worden, waar ze hun gegevens kunnen geven.

Nieuwsbrieven voor leadgeneratie campagne

Het maken van nieuwsbrieven is een vak apart en Elsovero verstaat deze kunst. Elsovero maakt visueel aantrekkelijke nieuwsbrieven met een duidelijke call-to-action. De leadgeneratie nieuwsbrieven zijn prikkelend en responsive, zodat ze in iedere e-mailclient optimaal zichtbaar zijn. Op de nieuwsbrieven pagina staat de leadgeneratie nieuwsbrieven overzichtelijk weergegeven.

Leadgeneratie banners

Elsovero heeft een ruime ervaring met het maken van banners voor leadgeneratie. Van kleinere banners tot skyscrapers tot halfpage banners. Banners voor Social Media, zoals Facebook en Instagram moeten aan bepaalde eisen voldoen, zodat de banners zo vaak mogelijk getoond worden. Iedere banner wordt door Elsovero gecheckt, zodat de banners optimaal opgemaakt wordt en voldoet aan de gestelde eisen.

Leadgeneratie in Duitsland

Elsovero richt zich niet alleen op Nederland, maar ook op Duitsland. De website werd daarom ook in het Duits vertaald. De vele voorbeelden van campagnes, nieuwsbrieven en banners, die voor Duitse klanten gemaakt zijn, vertellen genoeg over de ervaring van Elsovero. Elsovero is een must voor iedere partij die op zoek is naar creatieve en converterende leadgeneratie campagnes. De Duitse Elsovero website vindt je hier.