Foxgarden investeert nu ook in website

Foxgarden investeert in projecten van nieuwe en bestaande producten. Ze gebruiken hiervoor hun drie pijlers; investeren, advies en ondersteuning.

Het logo van Foxgarden

Toen Foxgarden begon was er nog helemaal niets, behalve de naam. Flash3000 Productions werd gevraagd het logo met de huiststijl te ontwerpen. Foxgarden wilde in het logo de verwijzing naar de vos en de tuin. Flash3000 Productions vertaalde deze wensen in een mooi krachtig logo in de gewenste oranje/zwarte kleurstelling. Wilt u ook een logo laten maken? Neem dan contact op met Flash30000 Productions of bel direct met 0172 534564.

De website van Foxgarden

Hierna werd de website vormgegeven. Om het zakelijke karakter van het investeringsbedrijf uit Nieuwkoop te waarborgen, heeft de website een rustige lichte achtergrond. De menu-items zijn altijd in beeld. De tekst is goed te lezen, heeft een prettig lezend lettertype, een rustige kleur en tussen de regels is voldoende witruimte. Wilt u ook een website laten maken? Neem dan contact op met Flash30000 Productions of bel direct met 0172 534564.