Websites

Een website is vaak een eerste kennismaking met uw bedrijf. De bezoekers krijgen hiermee een eerste indruk van uw werkzaamheden.

Het is dus belangrijk dat uw website er verzorgd en netjes uit zien. U krijgt immers maar éénmaal de kans om een eerste indruk te maken.
Zorg daarom dat relevante informatie, zoals contactgegevens en openingstijden direct zichtbaar zijn op de homepage.

Zorg ook voor een duidelijke menustructuur. Hierdoor kan de bezoeker gemakkelijk alle pagina’s van uw website bereiken en zo de gewenste informatie snel vinden.

Dit is wat wij voor u doen. Wij inventariseren samen met u hoe uw website er moet zien en maken daarna een passend en aantrekkelijk design.

Op ieder apparaat goed zichtbaar

Vandaag de dag wordt nogal wat gevraagd van een website. Er zijn zo veel verschillende apparaten waarop een website bekeken wordt. Op de desktop, tablet, maar ook op de smartphone moet een website optimaal zichtbaar zijn.

Goed gevonden worden

Als de website staat is de volgende stap dat hij gevonden kan worden. Wanneer er in Google op woorden gezocht wordt, die voor uw website van lang zijn, wilt u graag een hoge positie in de zoekresultaten.

Dit is wat wij voor u doen. Wij zorgen er voor dat u hoog in de zoekresultaten komt met de woorden, waarop u gevonden wil worden.

Bekijk de websites die we reeds gemaakt hebben of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.