SEO

seo-big

SEO

U wilt dat u veel bezoekers op uw website krijgt. Uw website moet hoog in de zoekresultaten staan als er gezocht wordt op woorden die voor uw website van belang zijn.

Welke factoren dragen bij aan een hoge ranking?

Dat zijn er een heleboel. Allereerst moet de html (de taal waarin een website geschreven wordt) correct zijn opgemaakt. Daar zorgen wij uiteraard voor. Wij zetten het design van de website om naar solide html code, die voldoet aan de meest recente eisen van het web.

Wat staat er op de website

De inhoud van de website is ook heel belangrijk. Zoekmachines kunnen nauwelijks plaatjes lezen, dus ze baseren de waarde van een pagina op dat wat ze wel kunnen lezen, de tekst.
Het is dus zaak om voldoende en vooral relevante tekst op uw website te zetten.

Keywords

Daarnaast wilt u dat uw website op bepaalde woorden of termen gevonden wordt. Die woorden heten in internettaal keywords. Samen met u bepalen we de keywords, waarop uw website gevonden moet worden en zorgen we er voor dat deze woorden extra aandacht van de zoekmachines krijgen.

Op alle apparaten zichtbaar

Google, veruit de grootste en belangrijkste zoekmachine in Nederland, heeft in haar zoekalgoritmes doorgevoerd, dat indien een website niet goed zichtbaar is op tablets en mobiele apparaten, uw website niet getoond wordt in de zoekresultaten op een tablet of mobiel. Uiteraard zorgen wij er voor dat uw website optimaal zichtbaar is op ieder apparaat, ongeacht het merk of de schermgrootte.

Linkbuilding

Een moeilijk woord voor linkjes op andere websites, die verwijzen naar uw eigen website. Ook daar baseert Google de belangrijkheid van uw website op.
Zijn er een hoop websites, die met een link naar uw website verwijzen dan scoort uw website beter. Zijn het relevante websites, die te maken hebben met het onderwerp van uw website, dan wordt dat als heel belangrijk ervaren en weegt dit heel zwaar voor een hoge positie in de zoekresultaten.

Wij helpen u hoog in Google te komen

Wij hebben alle kennis in huis om uw website juist in te richten, zodat uw website optimaal gevonden wordt.
Neem contact met ons op. We helpen u graag hogerop te komen.