Google Analytics

googleanalytics-big

Hoger in Google

U wilt met uw website iets bereiken. U wilt dat de bezoeker iets doet of krijgt.

Wat moet een bezoeker doen op uw website?

Het is belangrijk om vast te stellen wat u wilt dat een bezoeker op uw website doet. Wilt u de bezoeker van informatie voorzien? Wilt u de bezoeker naar een bepaalde pagina gaat? Dat hij contact met u opneemt? Dat hij product koopt of uw blog leest?
Om te kunnen zien of uw bezoeker ook daadwerkelijk doet, wat u wilt, is het belangrijk eerst vast te stellen wat u van uw bezoeker wilt.

Doelen stellen

Als u heeft vastgesteld wat u wilt dat uw bezoeker doet, gaat u doelen opstellen in Google Analytics. Na een bepaalde periode kunt u kijken in hoeverre de gestelde doelen gehaald zijn.

Meten is weten.

Daarna volgt het optimalisatieproces. Ziet u dat bepaalde doelen niet behaald zijn, dan gaat u analyseren waar dat aan ligt. U vergelijkt alle gegevens en zo kunt u achterhalen wat er verbeterd kan worden aan de website. Dit is een continue proces om de gestelde doelen te behalen en de website steeds beter te laten scoren.

Wij helpen u graag

Flash3000 Productions helpt u graag bij het instellen, analyseren en optimaliseren van uw website. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende gesprek over de mogelijkheden.