Roos Prommenschenckel Foundation site zeer zoekmachine vriendelijk

De Roos Prommenschenckel Foundation is een stichting die zich inzet om de positie van mensen met een lichamelijke beperking in Nederland te verbeteren.

Drijvende kracht achter deze stichting is voormalig Miss Nederland Roos Prommenschenckel die zich met diverse projecten inzet voor dit doel.

Het eerste zeer succesvolle project was PimpedbyRoos waarbij een hele lijn voor hulpartikelen werd gelanceerd, om deze hulpstukken, zoals rollators en krukken te verfraaien. Dit was ook tevens de eerste samenwerking tussen Flash3000 Productions en de Roos Prommenschenckel Foundation.

De oorspronkelijke website van de Roos Prommenschenckel Foundation was slecht vindbaar via de zoekmachines. Ook wilde de Foundation graag haar eigen site zelf kunnen aanpassen.

Flash3000 Productions werd wederom benaderd. De website werd opnieuw opgebouwd, maar nu zeer zoekmachinevriendelijk en het control panel van Flash3000 Productions werd er achter geplaatst, zodat de Roos Prommenschenckel Foundation haar eigen site geheel zelf kan aanpassen.
Tevens werd een speels lettertype toegevoegd, wat goed bij de strekking van de site past.