Bouwbedrijf Soede sterk in timmer- en onderhoudswerkzaamheden

Voor timmer- en onderhoudswerkzaamheden in en aan uw huis, moet u bij Bouwbedrijf Soede in Zevenhoven zijn. Eigenaar Jeroen Soede is al jaren actief en heeft in de loop der tijd een flink aantal tevreden klanten opgebouwd.

Professionele website

De website was ooit in het begin opgezet en daarna nooit meer aangepast. Hoog tijd dus om een professionelere website neer te zetten, die goed vindbaar is en op alle apparaten goed zichtbaar.

Flash3000 Productions werd ingeschakeld om een nieuw design te maken. Belangrijk was dat er voldoende ruimte op de site is om de verschillende projecten goed in beeld te kunnen brengen. Verder wilde Bouwbedrijf Soede graag zelf de website bij kunnen houden en moest de website goed gevonden kunnen worden in Google.

Duidelijk design

Gekozen is voor een donker design met de bekende rode kleur van het bouwbedrijf als steunkleur. Rechtsboven op de site zijn de telefoonnummers prominent aanwezig, zodat klanten gelijk contact op kunnen nemen.

Ook prominent aanwezig is de fotoslider, waarin een aantal werkzaamheden van Bouwbedrijf Soede mooi naar voren komen.
Onderaan de website zijn de adresgegevens te vinden en tevens de logo’s van de diverse organisaties, waar Soede bij aangesloten is.

Responsive

De website schaalt mooi mee, wanneer de site bekeken wordt op een tablet of smartphone. De website is optimaal zichtbaar op ieder denkbaar formaat scherm.

Werkzaamheden Bouwbedrijf Soede

Bij het tabje Werkzaamheden is een onderverdeling gemaakt naar de diverse werkzaamheden. Iedere pagina is voorzien van een aantal relevante foto’s van die werkzaamheden, zodat de bezoeker een goed idee krijgt van de mogelijkheden van Bouwbedrijf Soede.