Volledige ontzorging in Online Leadgeneratie
klantDe Ambassadeur
websitewww.deambassadeur.nu
plaatsReeuwijk

Volledige ontzorging in Online Leadgeneratie

De Ambassadeur uit Reeuwijk profileert zich als de spil in het net van Online Leadgeneratie. Als zijnde de contactpersoon tussen alle partijen ontzorgt de Ambassadeur en bespaart zo tijd voor de klant.
Met 25 jaar ervaring in online communicatie, leadgeneratie en conversie-mechanismen is de Ambassadeur de juiste partner voor kwalitatieve en kwantitatieve leads.

Het logo van De Ambassadeur

Flash3000 Productions werd benaderd voor het maken van een helder logo. De wens was een logo, waarin duidelijk de centrale positie van De Ambassadeur in het volledige leadproces wordt weergegeven. We gebruikten een mooi slank lettertype, wat een zekere status en expertise uitstraalt. Daarnaast werd een icoon aan het logo toegevoegd, waarin de centrale positie van De Ambassadeur duidelijk naar voren komt. De gouden kleur op de donkere achtergrond geven het logo nog een extra elan.

De website van De Ambassadeur

Tevens wilde De Ambassadeur graag dat we de website voor hen maakten. De wens was een website waarop de diverse expertises van De Ambassadeur werden beschreven. Ook moest er klanten en referenties op de site genoemd worden.
We maakten een design wat correspondeerde met het logo. Een donkere slider met in- en uitzoomend beeld. Daarop het logo en de slogan. Daaronder overzichtelijk de verschillende diensten, compleet met nieuw ontworpen icoontjes. Daarna een ruimte voor informatieve teksten en de klantenlogo’s.