MobiMax scootmobielen – voor maximale mobiliteit
klantMobimax
websitewww.mobimax.nl
plaatsNieuw-Vennep

MobiMax scootmobielen – voor maximale mobiliteit

MobiMax is klaar om de scootmobiel markt te veroveren. Service en klantvriendelijkheid zijn belangrijke begrippen bij deze nieuwe speler op de scootmobielmarkt.

MobiMax is official Kymco dealer en met de MobiMax mobiliteitsgarantie wordt iedere scootmobiel snel en vakkundig gerepareerd. MobiMax heeft veteranen hoog in het vaandel staan. Daarom krijgen veteranen extra korting op vertoon van hun veteranenpas.

De website van MobiMax

Flash3000 Productions werd gevraagd de huisstijl en website van deze scootmobielgigant te ontwerpen. Gekozen werd voor een frisse en uitnodigende kleurstelling. Op de website kan de bezoeker direct op diverse manieren informatie krijgen of advies inwinnen bij MobiMax.

De modellen staan overzichtelijk ten toon gespreid en nadat men op een scootmobiel geklikt heeft, krijgt men meer informatie over het model.

Er is een sectie met veelgestelde vragen en antwoorden. Ook heeft de website de mogelijkheid om de lettergrootte van de tekst aan te passen. Zo kunnen mensen met een beperkter zicht de website ook goed lezen.