Warp Systems gaat voor online groei
klantWarp Systems
websitewww.warp-systems.nl
plaatsNieuwkoop

Warp Systems gaat voor online groei

Warp Systems biedt een aantal systemen voor vloerverwarming en vloerkoeling. Teven kunnen de systemen gebruikt worden als wandverwarming en wandkoeling.

Warp Systemen

De systemen hebben een aantal kenmerken, die met een aantal icoontjes uitgelegd worden. De icoontjes bevinden zich in een uitschuifpaneel aan de rechterzijde van de website. Als de bezoeker er met zijn muis over heen gaat, schuift het paneel open en zijn de diverse icoontjes volledig zichtbaar. Zodra een icoontje aangeraakt wordt, verschijnt er een scherm met meer uitleg over het specifieke kenmerk.

Call to action

Bovenaan de website staat een duidelijke knop, waarmee de bezoeker gelijk op de contactpagina komt. Hier kan de keuze gemaakt worden tussen het contactformulier voor particulieren of voor professionals.

Producten Warp

Op de productenpagina staan alle producten die Warp Systems aanbiedt overzichtelijk gesorteerd. Aan de rechterkant kan een selectie gemaakt worden op systeem, verwerking en accessoires. Zodra er een selectie gemaakt wordt, verschijnen automatisch de juiste producten, welke bij bij de gemaakte keuze horen.

Responsive website

De website is responsive, wat betekent, dat hij op ieder apparaat en iedere schermgrootte optimaal zichtbaar is. Ook op de tablet en smartphone.