Verloskundige praktijk Nieuwkoop online met informatieve website
klantVerloskundige praktijk
websiteverloskundepraktijknieuwkoop.nl
plaatsNieuwkoop

Verloskundige praktijk Nieuwkoop online met informatieve website

Wijnie Verbeek is al vele jaren een begrip in Nieuwkoop en  omstreken als het gaat om verloskundige zorg. Al sinds 1983 heeft zij heel veel bevallingen begeleidt met enorm veel passie en plezier.

Ontwerp website en logo Verloskundige praktijk Nieuwkoop

De website was altijd het ondergeschoven kindje, omdat Wijnie haar handen vol had aan de praktijk. Maar daar moest verandering in komen, omdat Wijnie ook wel inzag dat er online ook een hoop kansen liggen en de concurrentie op de loer lag. Flash3000 Productions werd ingeschakeld om een nieuw logo en een nieuwe website te ontwerpen. Er werd een frisse passende huisstijl ontworpen, waarbij het logo symbolisch de baby in moeders buik weergeeft.

Fases van de zwangerschap

Ook de website werd ontworpen door Flash3000 Productions. Aanstaande moeders hebben een grote behoefte aan informatie-voorziening. Op de website zijn alle fases van de zwangerschap duidelijk gerubriceerd, zodat de bezoekers snel bij de gewenste informatie kunnen komen. Op de website van de Verloskundige Praktijk Nieuwkoop is heel veel informatie te vinden.

Zwangere vrouwen kunnen zich op de website aanmelden via het online intake formulier. De gegevens zijn dan gemakkelijk te bewerken en het scheelt veel werk omdat de medewerkers van de Verloskundige Praktijk Nieuwkoop dan niet telefonisch eerst alle gegevens hoeven op te nemen.

Nieuwe baby’s

Als de baby’s eenmaal geboren zijn, kunnen ze op de website worden ingestuurd en daarna worden ze op de website gezet. Op de nieuwe baby pagina staan alle ingestuurde baby’s van heden tot jaren geleden.

Boeken

Op de website staan ook een aantal interessante boeken, zowel voor de aanstaande moeder, maar ook de aanstaande vader is niet vergeten.

Actuele zaken

Ook heeft de Verloskundige Praktijk Nieuwkoop op haar website een aantal actuele zaken staan, die van belang zijn voor zwangere vrouwen. Denk hierbij aan het Zika virus en vergoedingen van het Ziekenfonds.

Kortom, de website van de Verloskundige Praktijk Nieuwkoop staat boordevol nuttige informatie voor de aanstaande mama’s en papa’s. Het is een bezoekje meer dan waard en bij Wijnie en de overige medewerkers ben je in goede vakkundige handen.