Topframe kozijntechniek uit Leiderdorp online goed te vinden
klantTopframe kozijntechniek
websitewww.topframe.nl
plaatsLeiderdorp

Topframe kozijntechniek uit Leiderdorp online goed te vinden

Topframe kozijntechniek is al 13 jaar een begrip in Leiderdorp en omgeving als het gaat om kozijnen. De persoonlijke benadering en het hoge service-niveau heeft al tot veel tevreden klanten geleid. Topframe levert zowel aan particulieren als aan aannemers.

De website van Topframe kozijntechniek uit Leiderdorp

Topframe koos op aanraden van een collega Flash3000 Productions als online partner. De wensen werden geïnventariseerd en nadat het ontwerp goedgekeurd was werd de website online gezet. De website kreeg een fraaie kleurstelling met het geel/wit van het logo en de grijsbruine achtergrond. Op de website van Topframe kozijntechniek staan een groot aantal foto’s, zodat de bezoeker een goed beeld krijgt van de mogelijkheden van het bedrijf uit Leiderdorp. Topframe kan haar website zelf onderhouden met een CMS (Content Management Systeem). Hiermee kan Topframe heel eenvoudig zelf tekst, linkjes en plaatjes vervangen of toevoegen.

Wilt u ook zo’n mooie website of kan uw huidige website wel een nieuwe jasje gebruiken? Wilt u uw website ook zelf onderhouden. Of besteedt u dat liever uit? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op 0172 534564.