Nobel Homes sterk in vastgoedpresentatie en interieurstyling
klantNobel Homes
websitewww.nobelhomes.nl
plaatsBerkel en Rodenrijs

Nobel Homes sterk in vastgoedpresentatie en interieurstyling

Nobel Homes is een adviesbureau uit Berkel en Rodenrijs, dat gespecialiseerd is in het zo optimaal mogelijk presenteren van vastgoed. Nobel Homes richt zich zowel op de particuliere- als de zakelijk markt. Drijvende kracht achter het adviesbureau is Hennie Nobel. Ze richt zich met Nobel Homes op Vastgoedpresentatie, Meubelverhuur, Woningfotografie en Interieurstyling.

Website van Nobel Homes

Flash3000 Productions werd gevraagd het ontwerp en de technische realistatie van de website voor haar rekening te nemen. In het ontwerp werd gekozen voor een rustig en aantrekkelijk kleurenpalet. Het menu met daarboven het logo zijn prominent in beeld aan de linkerkant.

De heldere tekst op alle pagina’s worden aangevuld met frisse foto’s of fotosliders. Uiteraard is de website responsive, dus zowel op de smartphone, tablet als desktop optimaal zichtbaar. De website van Nobel Homes is zeer aantrekkelijk qua informatie en beeldmateriaal. Indien u op zoek bent naar een adviesbureau op het gebied van vastgoedpresentatie, meubelverhuur, woningfotografie of interieurstyling, is het een bezoek aan deze website meer dan waard.