Moira Style
klantMoira Style
websitewww.moira-style.com
plaatsRotterdam

Moira Style

Voor producten van olijfhout moet je bij Moira Style in Rotterdam zijn. Of het nu is voor een gebruiksvoorwerp in de keuken, een lamp in de woonkamer, een wastafel in de badkamer of een bed in de slaapkamer, overal in het huis passen de olijfhouten producten van Moira.

Ontwerp huisstijl Moira Style

Toen Moira Style de Nederlandse markt wilde veroveren, was er nog geen huisstijl. Het team van Flash3000 Productions werd ingeschakeld en er volgde intensief overleg. De huisstijl moest de juiste atmosfeer uitademen en het robuuste karakter van het Spaanse olijfhout weergeven.

Er werd gekozen voor een bruin gouden kleurcombinatie en een silhouet van een Spaanse olijfboom.

Website Moira Style

De website van Moira Style werd een lust voor het oog. Een witte achtergrond met veel ruimte om de elementen geeft een rustig gevoel. De fotoslider bovenin de site geeft goed weer, wat er allemaal mogelijk is met olijfhout. Daaronder staan de vier basiscategorieën van Moira Style, de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Op ieder achterliggende pagina is een groot aantal foto’s te vinden, die als voorbeeld dienen om de bezoeker zo een goed beeld te geven van de mogelijkheden van olijfhout.

Prijslijst Moira Style

Een prijslijst werd aan de website toegevoegd om zo inzicht te geven in wat een product van Moira Style kost. Op de prijslijst staan overzichtelijk een groot aantal artikelen met foto en prijs, alsmede extra informatie over het product, zoals bijvoorbeeld de maat.

Fotografie van de producten van Moira Style

De olijfhouten producten van Moira moesten gefotografeerd worden. Flash3000 Productions kreeg de opdracht om alle artikelen te fotograferen. Flash3000 Productions heeft een eigen fotostudio en productfotografie is een specialiteit van het bedrijf. De producten werden smaakvol op beeld vastgelegd met een egale achtergrond, waardoor de producten nog meer naar voren kwamen.

Moira Style op Facebook, Pinterest en Instagram

Ook op Social Media is Moira Style actief en Flash3000 Productions werd gevraagd om dit voor haar rekening te nemen. Wilt u ook met uw bedrijf op Social Media actief zijn, maar weet u eigenlijk niet waar u moet beginnen? Neem dan contact met ons op. Wij begeleiden u en bepalen samen met u de juiste strategie om uw bedrijf/producten succesvol op Social Media te introduceren.