Zijn leef-krachtig personal training en voedingsadvies om persoonlijke doelen te halen
klantZijn leef krachtig
websitewww.zijn-leefkrachtig.nl
plaatsNieuwkoop

Zijn leef-krachtig personal training en voedingsadvies om persoonlijke doelen te halen

Inge Spanjaard is de drijvende kracht achter ZIJN leef krachtig. Inge is personal trainer en gewichtsconsulent. Met haar bedrijf wil je mensen helpen hun doelen te bereiken.

Robuust logo

Flash3000 Productions werd ingeschakeld om een passend logo te ontwerpen en een informatieve website. Na veel overleg is gekozen voor een logo met robuuste letters. De icoontjes boven in het logo geven duidelijk aan wat ZIJN leef krachtig doet. Als hoofdkleuren zijn de sterke kleuren zwart, rood en wit gekozen.

Informatievoorziening

Op de website is veel informatie te vinden over de activiteiten van ZIJN leef krachtig. Bovenin een brede fotoslider, waarin de bezoeker gelijk kennis maakt met Inge. Daaronder de pijlers persoonlijke aandacht, doel, flexibiliteit en bedrijven. Als je daar op klikt, klapt er gelijk een extra menu uit, waar relevante informatie en linkjes staan om de bezoeker snel naar de juiste pagina te brengen.

Vraag en antwoord

De bezoekers van de website van ZIJN leef krachtig uit Nieuwkoop hebben veel vragen. Daarom is er op de website een speciaal gedeelte met vragen en antwoorden. Daar worden de meest gestelde vragen behandeld, zodat een aantal zaken gelijk verduidelijkt worden.

Ervaringen

Velen gingen u al voor en daarom laat Inge op de website een aantal oud cursisten aan het woord. Zij delen hier hun ervaringen van de cursussen en hun ervaringen met Inge. Stuk voor stuk zeer positief.

Diensten en nieuws

Onder het kopje diensten staat een overzicht van diensten die ZIJN leef krachtig aanbiedt. Overal is voldoende informatie te vinden. Ook worden er regelmatig nieuwsitems toegevoegd aan de website, met aanbiedingen en tips.

Kortom een bedrijf wat niet stilstaat. Wilt u ook gezond, energiek, gelukkig en fit zijn? Neem dan snel contact met ZIJN leef krachtig op.