Eklipse Agency Belgie heeft een nieuw pand en een nieuwe website
klantEklipse Agency
websitewww.eklipse-agency.be
plaatsBrussel

Eklipse Agency Belgie heeft een nieuw pand en een nieuwe website

Eklipse agency is een energiek schoenen en kledingbedrijf uit België, centraal gesitueerd tussen Antwerpen en Brussel. De opening van het nieuwe pand was reden om een website op het internet te laten maken.

Ontwerp nieuwe website

Voor de nieuwe website werd contact opgenomen met Flash3000 Productions. Flash3000 Productions luisterde goed naar de wensen van Eklipse Agency en inmiddels staat de moderne fraai vormgegeven website van Eklipse Agency online.

Diverse collecties in fotocarrousel

Prominent aanwezig, onder het menu op de homepage, is de fotocarrousel, waarmee de bezoeker van de website een kijkje wordt gegund in de showroom van de Agency. Door middel van mooie foto’s krijgt de bezoeker een goede indruk van zomer en wintercollecties van de diverse merken die Eklipse Agency voert, waaronder Regatta en Dare2b. De fotocaroussel past zich automatisch aan de schermgrootte van de bezoeker aan.

Business-to-business website

De business-to-business website biedt diverse mogelijkheden om in contact te treden met Eklipse Agency. Naast de gegevens op de contactpagina, staan er ook diverse formulieren op de website, waarmee bijvoorbeeld salesmen samples aangevraagd kunnen worden.

Zelf de website aanpassen

De website zelf kan eenvoudig door Eklipse Agency worden aangepast. Ze gebruiken hiervoor het WordPress cms (content management systeem). Met WordPress kan men eenvoudig zelf linkjes, tekst en plaatjes op de website aanpassen. Er is dus geen technische kennis van websites vereist.