Adminstratiekantoor RAAD online met professionele website
klantRaad de Ronde Venen
websitewww.raadmijdrecht.nl
plaatsMijdrecht

Adminstratiekantoor RAAD online met professionele website

RAAD Mijdrecht (de Ronde Venen) wil haar klanten nog meer van dienst zijn. Door middel van een website, waar de klant kan inloggen en zelf haar boekhouding kan bijhouden legt RAAD haar service-niveau een paar treden hoger.

Ontwerp website Raad de Ronde Venen

Voor het nieuwe ontwerp van de website werd Flash3000 Productions ingeschakeld. De website moest een zakelijk, rustige, maar frisse uitstraling hebben. De bekende rood/ wit/ zwarte kleurcombinatie werd gebruikt. Op ieder pagina is prominent bovenaan een foto zichtbaar. Daaronder staan op de homepage de diensten die Raad Mijdrecht aanbiedt. Voor deze diensten werden door Flash3000 Productions een aantal duidelijke icoontjes vormgegeven, die aanklikbaar zijn, voor meer informatie over de betreffende dienst. In het onderste gedeelte van de website zijn een aantal handige modules te vinden en uiteraard ook de contactgegevens van het administratiekantoor.

Fotografie op locatie

Raad wil de persoonlijke relatie met de klant benadrukken, dus moesten er een aantal foto’s op locatie gemaakt worden. Er volgde een fotoshoot, waarbij de medewerkers en het kantoor van Raad Mijdrecht op een professionele manier op de gevoelige plaat werden vastgelegd door Flash3000 Productions. Wil u ook foto’s op locatie laten maken? Neem dan contact met ons op. Ook voor productfotografie bent u bij ons aan het juiste adres.