A different view, inspectie, videografie en fotografie van grote hoogte
klantA different view
websitewww.adifferentview.nl
plaatsNoorden

A different view, inspectie, videografie en fotografie van grote hoogte

Drones zijn helemaal van deze tijd. Ze kunnen recreatief gebruikt worden, maar ook professioneel en precies daarop richt Michael Soederhuizen zich met zijn bedrijf A different view.

Ontwerp website en logo

Het ontwerp van het logo en de website werd bij Flash3000 Productions neergelegd. De wens was om in het logo goed tot uiting te brengen dat het om een drone gaat. Flash3000 Productions ontworp een strak compact logo. Omdat A different view zich op heel Nederland richt zijn de kleuren van de Nederlandse vlag, rood, wit en blauw gebruikt. Tevens kan de blauwe kleur boven als lucht uitgelegd worden en de rode kleur onder als aarde.

Op de website moest veel ruimte zijn voor foto’s en video’s, gemaakt door de drone, om zo goed te kunnen laten zien, waar A different view toe in staat is. Op de homepage is gelijk een grote full size fotoslider te zien, met een aantal zeer fraaie foto’s. Daaronder de drie pijlers waar A different view zich op richt.

Inspectie

Een drone kan op plaatsen komen, die voor mensen moeilijk toegankelijk zijn. Denk aan grote hoogtes of gevaarlijke omgevingen. Met een drone kunnen deze plaatsen zonder risico bereikt worden, waarbij ook nog eens nauwkeurige metingen en overzichten gemaakt kunnen worden. Voor inspectie van objecten of gebieden is A different view uw juiste partner.

Video- en fotografie

Onder de drone hangt een krachtige camera, waarmee scherpe video’s en foto’s gemaakt kunnen worden. Ideaal voor uw bedrijfsfilm, een documantaire of een commercial. En met 4K UHD dronebeelden krijgt uw project een geheel ander perspectief.

3D Mapping

Met behulp van “slimme fotografie”, wordt een gebied of object in korte tijd in kaart gebracht. Hiermee kunnen afstand, hoogte, oppervlakte of volume van gebiedsdelen worden bepaald. De gemaakt beelden kunnen worden omgezet naar een 3D model. De modellen zijn uitermate geschikt voor inspectie, om te meten, of om animaties mee te maken.

Wetgeving

De wetgeving omtrent drones is constant in beweging. A different view volgt dit op de voet en is volledig op de hoogte van de regels.

Met drones is dus heel veel mogelijk. Ze kunnen plaatsen bereiken die normaal gesproken moeilijk(er) te bereiken zijn. Er kunnen berekeningen mee gemaakt worden, gebieden in kaart gebracht worden. Ze geven een nieuwe dimensie aan uw bedrijfsfilm of documentaire. Neem contact op met A different View voor al u vragen en laat u verrassen door de uitgebreide mogelijkheden.