Opgeruimd staat netjes
klantBureau Opgeruimd
websitewww.bureau-opgeruimd.nl
plaatsAlphen aan den Rijn

Opgeruimd staat netjes

De personal organizer en opruimcoach van Alphen aan den Rijn wil de lokale organizer-, opruim- en verhuismarkt veroveren. Hiervoor schakelde ze Flash3000 Productions in. De wens was een huisstijl, website en een Facebook pagina voor de introductie van haar nieuwe bedrijf Bureau Opgeru!md. Het uitroepteken is geen typfout. Dit is de ludieke naam van dit bijzondere bedrijf.

De ervaren kracht achter dit bureau is Ineke Verheij, een capabele coach, die haar sporen ruimschoots heeft verdiend. Met haar enthousiaste pragmatische aanpak, weet ze bij iedere klant weer orde op zaken te stellen. Of het nu een druk gezin is wat door de bomen het bos niet meer ziet in het huishouden, of een senior die door het verliezen van een dierbare de controle over administratie kwijt is, of als er bij een verhuizing moet worden bepaald wat meegenomen moet worden en wat achterblijft. Voor iedere situatie heeft De Personal Organizer een passende oplossing.

Ontwerp huisstijl Bureau Opgeru!md

De huisstijl bestaat uit een fraai hart om een huisvorm heen. Het vrolijke lettertype en de slogan “maak van je huis een thuis” geven gelijk een positief gevoel.

Bureau opgeruimd

De website van Bureau Opgeru!md

Voor de website werd hetzelfde kleurpalet als in het logo gebruikt. Om het geheel de persoonlijke touch te geven, waar Bureau Opgeru!md bekend om staat, heeft Flash3000 Productions een poppetje ontworpen wat overal op de website terug komt. Dit poppetje stelt Ineke voor en door de hele website heen geeft ze tips en informatie. Ook het beeldmerk van het hartje om het huisje is overal op de website te vinden.

Bureau Opgeru!md op Facebook

Op Facebook maakten we een mooie zakelijke pagina voor Bureau Opgeru!md. Veel aandacht werd besteed aan de header, maar ook aan alle info, bedrijfgegevens en diensten. Like de Facebookpagina van Bureau Opgeru!md dus snel of neem een kijkje op de website. Wellicht kan Bureau Opgeru!md ook iemand bij jou in de buurt helpen.