Johan Sports maakt enorme sprong voorwaarts

De ambitie van JOHAN Sports is duidelijk. Nummer 1 worden op het gebied van prestatie-analyse van diverse sporten, waaronder voetbal, hockey en hurling. Er was een logo en een website met wat algemene informatie.

De website van JOHAN Sports

De wens was ook duidelijk. Er moest een nieuwe website komen, waarbij de nadruk lag op gebruikersvriendelijkheid en conversie. De bezoeker moest snel kunnen vinden, waar hij naar op zoek is en daarna geprikkeld worden om contact op te nemen met JOHAN Sports voor informatie of een demo.

Flash3000 Productions ontwierp voor JOHAN Sports een attractieve website, waarbij de inhoud werd geoptimaliseerd voor conversie. Met een helder menu en grote buttons kon de bezoeker direct zijn keuze maken om zo meer info te lezen over zijn vakgebied.

Zoektermen waarmee JOHAN Sports gevonden wordt in Google

De site van JOHAN Sports moest ook goed gevonden worden in Google. Daartoe werd in overleg met Flash3000 Productions een aantal zoekwoorden vastgesteld, die relevant zijn en waarop veel gezocht wordt. De inhoud van de website werd aan de zoekwoorden aangepast en binnen een maand scoorde de website van JOHAN Sports op alle zoekwoorden in de top 3 van Google, waarbij vaak zelfs de eerste plaats werd behaald.

Uitleg van de werking van de JOHAN Sports sensors op de website

Om de werking van de sensors van JOHAN Sports in oogopslag duidelijk te maken werden er door Flash3000 Productions een aantal mooie animaties gemaakt. Met icoontjes en teksten, die geanimeerd verschijnen wordt de werking van de JOHAN sensors stap voor stap uitgelegd.

Ervaringen met JOHAN Sports

Ook de ervaringen van diverse trainers en partners werden door Flash3000 Productions met een mooie animatie weergegeven. De animatie van de ervaringen met JOHAN Sports werd geheel in de stijl van de rest van de website vormgegeven.

De website van JOHAN Sports is in meerdere talen beschikbaar

Door de internationale ambities van het bedrijf moest de website meertalig worden. Naast het Nederlands moest er ook een Engelse site komen. In een later stadium bleek dat de sportbranche in het Amerikaans bepaalde termen anders noemden dan in het Engels. Daarom werd er voor gekozen naast het Engels ook een Amerikaanse vertaling van de website te maken. In de toekomst staat ook een Spaanse en Duitse vertaling in de planning.

Promotiemateriaal van JOHAN Sports

Voor de diverse beurzen die JOHAN Sports bezoekt of waar ze een stand hebben was er behoefte aan promotiemateriaal. Ook hiervoor werd Flash3000 Productions ingeschakeld. Er werden diverse items ontworpen, waaronder standdoeken, roll-up banners,  flyers en visitekaartjes. Indien gewenst kan Flash3000 Productions dit ook voor u verzorgen. Ook het ontwerp van complete beursstands is mogelijk.